Keresés a hírekben
Hírek
Mire figyeljünk vállalatirányítási rendszerünk (ERP) cseréjekor?
Az ERP rendszerek irányítják az összes fontos üzleti folyamatot, menedzselik az anyag- és infóáramlást, adatokat gyűjtenek és elemeznek a működés optimalizálásához, automatizálásához - ezeken keresztül pedig a stratégiai döntések meghozatalához. Egy ERP rendszer a vevői igényektől kezdve egészen a teljesítés visszaméréséig (a pénzügyi kontrollingig és az ügyfél-visszajelzések elemzéséig) monitorozhatóvá és alakíthatóvá teszi folyamatainkat.
Az ipar 4.0 kihívásai a kis- és középvállalkozások számára
A szakértők gyakran panaszkodnak, hogy a kis- és középvállalkozások jobban le vannak maradva az ipar 4.0-ás megoldások alkalmazásában, mint a nagyvállalatok. Dr. Christian Schröder, az International Network for Small and Medium Sized Enterprises (INSME) blogírója szerette volna megtudni, hogy mennyi ebben az igazság, ezért vizsgálatba kezdett.
IT stratégia vs. ipar 4.0
Július 29-én megrendezett, „Az ipar 4.0 technológiai alapjai” című Technológiai Workshopunk utáni visszajelzések ismét bebizonyították, hogy itt jó helyen járnak azok a kkv-k, akik a legfrappánsabb ipar 4-es megoldásokat keresik.

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.