Együttműködő partnerek

Az Ipar 4.0 haza elterjedésének elősegítése érdekében a Konzorcium együttműködést keres minden olyan piaci és szakmai szereplővel, aki e témában érdekelt – legyen az érdekeltség szakmai, szakpolitikai, tudományos, üzleti, vagy akár érdekképviseleti jellegű.

A nagy beszállító hátterű ipari nagyvállalatok és az Ipar 4.0 technológiai beszállítók épp úgy partnereink tudnak lenni az evangelizációban, mint a szakértők, tanácsadók, szakmai szövetségek és gazdasági kamarák. Fórumot kívánunk teremteni, hogy a termelés digitalizációjának gyakorlati példái, jógyakorlatai, megoldásai eljuthassanak a fejlesztésre nyitott termelő kkv-khoz

Együttműködést keresünk a szakmai véleményformálókkal, virtuális „munkatársakként” tekintünk rájuk, akik a munkájukkal a projekt céljaink elérését is támogatják. A technológiai, ipari, informatikai és gazdasági szaksajtó képviselői hatékonyan célba tudják juttatni az ipar legfrissebb digitalizációs híreit. Az egyetemi elektronikai, informatikai, technológiai szakoktatók pedig nagykövetei lehetnek az Ipar 4.0 témának: nyilatkozataikra felfigyel, és hiteles forrásnak tekinti minden szakmai érdeklődő.

Partnereink, akikkel már együttműködünk a hazai ipar digitalizációjának elősegítésében:

Ipar 4.0 Technológiai Központ - együttműködő partnerek

Ipar 4.0 Mintagyárak - együttműködő partnerek

Ipar 4.0 Program-partnerek


Büszkék vagyunk szakmai partnereinkre, akiknek már elnyertük bizalmát, és további együttműködőket is várunk: írjon nekünk, ha szívesen formálná velünk együtt az ipar jövőjét!

Az oldal sütiket használ működéséhez. Az oldal használatával hozzájárul, hogy az sütiket tárolhat számítógépén.